Pääsiäisen kahvipöytään
Ainekset
Pohja
0,5 pkt Fazer Almond Crumble -keksejä
100 g mantelirouhetta
50 g voita sulatettuna
100 g mantelirouhetta
50 g voita sulatettuna
Täyte
200 g Fazer valkoista leivontasuklaata
3 dl kuohukermaa
400 g sitruunan makuista tuorejuustoa
250 g mangososetta
1,5 tl vaniljasokeria
3 dl kuohukermaa
400 g sitruunan makuista tuorejuustoa
250 g mangososetta
1,5 tl vaniljasokeria
Viimeistelyyn/koristeluun
0,5 pkt Fazer Almond Crumble -keksejä
tuoreita vadelmia
0,5 sitruunaa viipaleina
tuoreita vadelmia
0,5 sitruunaa viipaleina
Tee näin
Rouhi keksit tehosekoittimessa ja yhdistä mantelirouheeseen. Sulata voi ja sekoita se manteli-keksirouheeseen. Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 20 cm) leivinpaperilla ja painele keksi-voiseos vuoan pohjalle. Laita kylmään täytteen valmistuksen ajaksi. Paloittele suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto, mangosose, vaniljasokeri sekä sulatettu suklaa. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä kylmässä yön yli. Koristele tuoreilla vadelmilla, Almond Crumble kekseillä sekä sitruunaviipaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti